Vendégkönyv

TANFOLYAMI RÉSZTVEVŐIM ÍRTÁK


„Köszönöm a négy napot, Nagyon sok új információt kaphattam. Rengeteg, a környezetemben zajló folyamatot megérthettem, és más megvilágításból láthatom ezeket. A biológiai folyamatok, külön programok megértése mindenkinek segíthet, és megkönnyítheti az életét.”  (Szeged, 2016. augusztus 14.)

 


    „Új megvilágításból nyert megerősítést a lélek ereje, – hatása a testre. Kiváló és jól emészthető módszer a rálátásra, megértésre.” (Szeged, 2016. augusztus 14.)

 


 „A tanfolyam utolsó napjának reggelén ébredéskor fogalmazódott meg bennem egy korábban hallgatott biologika videó alapján, hogy valóban nem hiába van két kezünkön 5-5 ujj. Az egyik az 5 természettörvényre, a másik a biológiai konfliktus 5 feltételére emlékeztet mostantól.
Az ismeretek által teljesen megváltozik hozzáállásunk a betegségeink kialakulásához, lefolyásához, mert egyszerre látjuk lelki, agyi és szervi szinten a folyamatot, kiemelve mind közül a lélek jelentőségét.” (8.14.)

 


    „Hálásan köszönöm a 4 napot. Nagyon színvonalas összeszedett, profi tanfolyamon vehettünk részt. Érződik az előadásodon, hogy nagyon érted,  élvezed, rajtad keresztül árad az egész infó. Biztosan Rád találnak azok, akik megértek a tanfolyam befogadására.” (Csiszárné Éva)

 


„Nem bírom ki, hogy ne írjam meg, mennyire a tanfolyam hatása alatt vagyok még most is. Hiába tudom a szervi elváltozások menetét, mégis sok apró , de fontos részletre rávilágítottál a magyarázatoddal.
Nem gondoltam, hogy még így huszadjára hallatán is lesz „aha” érzésem. Köszönöm!
Alig várom a hétvégi folytatást! Nelli” (Szeged, 2018. április 9.)

„Nagyon szimpatikus, alkalmazkodó az oktató. Jól tudtunk együttműködni.
A Biologika tananyag így, skype-on keresztül is átlátható volt nekem.
Azért felelt meg az online képzés számomra, mert nem kellett elmennem sehova,
így útiköltség sem keletkezett.”
(Hordós Szibilla véleménye  a skype-os oktatásról).

Régóta követtem a biologikai infókat, de a tanfolyamra elfoglaltságaim miatt sosem jutottam el. Így, amikor kerestem a lehetőséget a környékünkön, Orlik Ilona, Icus volt az, aki „csak” 120 km-re élt tőlünk. Mi Skype-on kezdtük az tanításomat, elmélyülésemet, és mivel én voltam az első ilyen tanítvány, mindketten új és jó tapasztalatokat szerezhettünk!
Nagyon praktikus, azonnali kérdezz-felekre van lehetőség! Ez a lehetőség – most a home office-ban mindenkinek nagy segítség lehet! Mindez 2017 őszén kezdődött!
Sok dologban segített ez a képzési forma, és Icus nagyon türelmes, jó pedagógus! Mindenkinek csak ajánlani tudom! Megértheti mindenki a saját aktuális és régi konfliktusait, és túl tud jutni rajta! A családom tagjai boldog felhasználói ennek a megszerzett tudásnak! Boldog vagyok, hogy nincs több felesleges aggódás, mert mindenre van értelmes magyarázat, még ha nem is egyből látjuk meg, mi is az!
Örülök annak, hogy megismerhettelek Icus, és hogy azóta is rendszeresen tartjuk a kapcsolatot.
(Nagyné Lippai Olga 2020. április 27.)

„Teljesen kezdőként vettem részt a tanfolyamon, és nem túlzok,amikor azt állítom,hogy az itt szerzett ismeretek megváltoztatták az életemet. Előttem egy olyan  világ kapuját nyitotta ki,amelyben nincs betegség és félelem, csak tudatosság és a szervezetünkkel való együttműködés.  Minden, eddig betegségnek tekintett elváltozást visszamenőleg is megértettem,sőt a családtagjaimnak is tudok segíteni. Az ONLINE TANFOLYAM minden percét élveztem. Ilona minden kérdésünkre részletesen válaszolt, és különösen tetszettek a saját életéből hozott esettanulmányok. Kiváló előadó, türelmes és segítőkész tréner. Szívből ajánlom őt és az online tanfolyamot is,mert Ilona szuper prezentációival könnyű a tanulás. Hálás vagyok,hogy részt vehettem,életem egyik legjobb döntése volt.”
(D.Katalin)

 

“Az online Biologika tanfolyamot választottam, mert messze lakom Ilonától.
Jó választás volt, örülök, hogy ezen a módon sikerült tanulnom.
A négy részre tagolt anyag, amit hetente kaptam meg, hagyott nekem elegendő időt, hogy saját tempómban, szabadidőmben kényelmesen hallgassam meg.
Érthető, jól felépített tananyag. Ilona kedvesen és precízen adja át a lényeget.
Általa most nagyon sok minden helyére került, amit eddig a YouTube-on hallgatott videók során nem értettem. Annak külön örülök, hogy fogom tudni használni saját segítői munkámban is.
Köszönöm!
Balázs Mónika
Kineziológus”
(2020. augusztus)

 

Kedves Ilona
Köszönöm szépen az eddigi két videót. Sikerült feldolgoznom.
Nagyon jól érthető anyag. Teljesen jól tudtam követni.
Lelkesen várom a holnapi felvételt. 🙂
Szép napot kívánok!
Angéla  (2023. június 16.)