Rólam

Együttműködő értelem és érzelem

Számomra, az együttműködés fontos kulcsszó. Mivel mindig is az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekedtem, az Új Medicina: lélek-agy-test egységét feltáró rendszere hamar felkeltette az érdeklődésemet. Tudásszomjam korábban is számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt már el, így jutottam el 2012-ben Barnai Roberto első Biologika tanfolyamaira.
Két évvel később pedig elérkezettnek láttam az időt, hogy magam is több napos tréningeken terjesszem az öt természettörvényt, hiszen végzettségem szerint tanár volnék. Úgy érzem, véremben van az odafigyelés és a tudás átadásának képessége.
Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból, tudniillik két fő érdeklődési területem van:

– a Boldizsár Ildikótól tanult meseterápiás foglalkozásaimon – melyek egyre népszerűbbek a felnőttek körében – a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg
– a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina tanfolyamaimon az értelem sugárútjaira vezetem rá a résztvevőket.
Így talán érthetővé válik, hogy miért adtam a ‘Együttműködő értelem és érzelem’ alcímet.

Négynapos Biologika alapismereteket nyújtó tanfolyamaimra örömmel veszem az Ön jelentkezést is!

Tevékenységem nem gyógyító tevékenység, és nem helyettesíti az orvosi kezelést. Az egészségügyben dolgozók munkáját tiszteletben tartom, és egyéni döntésnek tekintem, hogy ki milyen orvosi beavatkozást vesz igénybe.

Online formában is rendelkezésre állok.

Elérhetőségem:
Orlik Ilona
Biologika oktató, a Biologika Szabadegyetem hivatalos partnere

e-mail: orlik.ilona@protonmail.com

Telefon: 06 20 483 87 42