Biologika, Új Medicina

MI AZ A BIOLOGIKA?

Élettani összefüggéseket feltáró, természettudományosan visszaigazolható ismeretrendszer, amely rámutat betegségeink és érzelmi kilengéseink kapcsolatára.
Az Új Germán Medicina (GNM) nevű rendszert Dr. Ryke Geerd Hamer (1935-2017) a Tudományos Táblázatban írta le a ’80-as években.
Magyarországon legintenzívebben a Biologika Szabadegyetem népszerűsíti.
Barnai Roberto: Biologika Szerv Atlasz című könyvéből bárki önálló ismeretekhez jut, tehát fontos tartozéka az otthoni könyvtárnak.
A könyvet viszonteladóként forgalmazom.
A Biologika arra jó, hogy az elsajátított ismeret által bárki eldönthesse:
– a fizikai tünetek mértékét kíméletes megoldásokkal enyhít-e, és hagy-e időt szervezete számára a helyreállításhoz,
– avagy a megoldást szakorvosra bízza.
A lényeg: a félelemmentes tudatos döntés.

A Biologika egészséges emberek számára kíván információt nyújtan
i, hiszen a tünetek megjelenésekor beszűkül a tudatosságunk. Csak akkor hozunk megfelelő döntéseket saját állapotunkról, ha kellő felkészültséggel bírunk. Hasonlóképpen ahhoz, ahogy úszó leckéket sem fuldokláskor szokás venni.
A BIOLOGIKA egy találó elnevezés, amely egy  létfontosságú ismeretet tanít, tudniillik az élőlényekben zajló szöveti változásokat egy kiismerhető rendszerben mutatja be. A biológia öt természettörvénye segítségével élettani működésünk logikusan nyomon követhető.
Ez a tudásanyag rávilágít, hogy a szervezetünkben zajló természetes elváltozások okkal, és ezáltal értelmes céllal jönnek létre. Nem a véletlen műve a betegség, hanem van egy beindítója a folyamatnak, és ez nem más mint az ÉRZELMI KILENGÉS.


Az öt biológiai természettörvény dióhéjban:

1. A MEGBETEGEDÉSEK VASTÖRVÉNYE:
egy érzelmi megrázkódtatás, lelki konfliktus – az agyi vezérlőközpontjainkon keresztül – beindít egy túlélést szolgáló válaszreakciót, alkalmazkodási folyamatot a szöveteinkben.
Az elváltozások 95 %-ban ÉRZELMI alapon indulnak be.
Fontos! – az Új Medicina a mérgezést, sugárzást, baleseteket nem tekinti természetes elváltozásnak!

2. A KÉTSZAKASZÚSÁG TÖRVÉNYE:
minden megbetegedés két szakaszban zajlik le, feltéve, hogy sor kerül a megnyugvásra (megoldási pontra).
– Első szakasz: egy váratlan érzelmi kilengéshez az agyunk képes ALKALMAZKODÁS képpen szöveti hozzáigazításokat eszközölni, ami addig marad fenn, amíg az illető végre megnyugtató módon le nem zárja a konfliktusát. Ez a szakasz leginkább tünetmentes – jól is van ez így, hisz épp elég a lelki terhet tartogatni, egyensúlyozgatni.
– Második szakasz: a megnyugvást követően a konfliktus idején hozzáigazított szövetek HELYREÁLLÍTÁSát indítja be az agyunk, ami rendszerint gyulladás, láz, fájdalmak, tünetek kíséretében zajlik. Ezek sokszor félelmet keltenek azokban, akik nem tudják, hogy természetes biológiai folyamatok zajlanak éppen.

3. törvény: a CSÍRALEMEZ KÖZPONTÚ RENDSZER.
A szöveteink funkció szerinti viselkedését mutatja meg. Ez azt jelenti, hogy más dolga van egy vastagbélben lévő mirigyes szövetnek, mint például a légutak nyálkahártyájának.

4. törvény: A MIKOROORGANIZMUSOK fontosságáról szól a helyreállítási szakaszban. Szimbiontáink fontosságát ma már a tudomány is igazolja a mikrobiom kutatásokkal.
5. A Megértés Törvénye = testünkben semmi sem zajlik ok és értelem nélkül.

A Biologika nem módszer, és nem történik semmilyen kezelés, vagy gyógyító tevékenység, csupán ismeretátadás.
Biologika oktatás és konzultáció, akár online egyénileg (Skype-on) is megvalósítható.
Elérhetőségeim, ha szeretné felvenni velem a kapcsolatot:
Orlik Ilona
Biologika oktató, a Biologika Szabadegyetem hivatalos partnere
e-mail: orlik.ilona@protonmail.com
Telefon: +36204838742
Skype: orlik.ilona