Mesefoglalkozások

Július 18-án este tartalmas másfél órás beszélgetésben volt része tizenhármunknak Szegeden a Megálló – Közösségi ház kertjében. A mese aznap este arra késztetett, hogy a szerencséről és az áldásról formált nézeteinket hozzuk a csoport elé. Alkalmunk nyílt mások véleményét meghallgatni és megvizsgálni saját szempontunkat is.
A jelenlévők kifejezték igényüket a folytatásra, ami már augusztus utolsó keddjén valóra is válhat.
2017. augusztus 11. délelőtt 10 órától a Megálló – Közösségi házban jártam a
Baba-Mama délelőttön, hogy meséljek. Erre az alkalomra dr. Regősné Oláh Zsanett a
  www.szeged.imami.hu szerkesztője,  készített velem egy riportot: OLVASD EL ITT!

Ha részt vennél a foglalkozásaimon, akkor az orlik.ilona@gmail.com címen tudsz jelentkezni, hogy a továbbiakról tájékoztassalak.

Várlak szeretettel!

 

About Orlik Ilona

Világ életemben az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekedtem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.