Biologika oktatás Skype-on

Biologika – Új Medicina
alapszintű oktatását vállalom

MI AZ A BIOLOGIKA?
Egy olyan összefüggéseket feltáró ismeret, amely rámutat betegségeink és érzelmi kilengéseink kapcsolatára.
A rendszert Dr. Ryke Geerd Hamer német orvosnak köszönhetjük.
Magyarországon legintenzívebben Barnai Roberto: Biologika – Szerv Atlasza és Youtube csatornája népszerűsíti. biologika.hu
A Biologika arra jó, hogy az elsajátított ismeret által bárki eldönthesse:
– a fizikai tünetek mértékét kíméletes, (lehetőség szerint kemikáliamentes) megoldásokkal enyhíti-e, és hagyja szervezete öngyógyító folyamatait hatni,
– avagy azt választja, hogy szakorvosra bízza magát.

A lényeg: a félelemmentes tudatos döntés.
Nem foglalkozom gyógyító tevékenységgel. Azt meghagyom az orvosoknak.

A Biologika egészséges emberek számára kíván információt nyújtani, hiszen a tünetek megjelenésekor beszűkül a tudatosságunk. Csak akkor hozunk megfelelő döntéseket a gyógyulásunkról, ha kellő felkészültséggel bírunk. Hasonlóképpen ahhoz, ahogy úszó leckéket sem fuldokláskor szokás venni.
Ha valaki mégis a diagnózisa ismeretében, az elváltozásai jelentkezésekor kíván információhoz jutni, akkor azt BIOLOGIKA KONZULTÁCIÓ keretében tudjuk megtenni, melynek 5000 Ft/óra a díja.
Rendszerint 4 napos tanfolyamokon oktatom a Biologikát, ami közel 40 órás tananyag.
A Skype-on keresztül azonban lehetőség van 1-2 órás bontásban megismerkedni ezzel az – egészség megtartása szempontjából – nélkülözhetetlen tudással.
A skype-os óra díja: 2000 Ft/60 perc

Ajánlom szeretettel az alábbi bemelegítő videóm:
https://www.youtube.com/watch?v=mtDpQzH01cM
http://skypesuli.hu/oktatok/adatlap/orlik.ilona

About Orlik Ilona

Világ életemben az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekedtem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.