Vendégkönyv

TANFOLYAMI RÉSZTVEVŐIM ÍRTÁK

    “Köszönöm a négy napot, Nagyon sok új információt kaphattam. Rengeteg, a környezetemben zajló folyamatot megérthettem, és más megvilágításból láthatom ezeket. A biológiai folyamatok, külön programok megértése mindenkinek segíthet, és megkönnyítheti az életét.”  (Szeged, 2016. augusztus 14.)

* * *

    “Új megvilágításból nyert megerősítést a lélek ereje, – hatása a testre. Kiváló és jól emészthető módszer a rálátásra, megértésre.” (Szeged, 2016. augusztus 14.)

* * *

     “A tanfolyam utolsó napjának reggelén ébredéskor fogalmazódott meg bennem egy korábban hallgatott biologika videó alapján, hogy valóban nem hiába van két kezünkön 5-5 ujj. Az egyik az 5 természettörvényre, a másik a biológiai konfliktus 5 feltételére emlékeztet mostantól.
Az ismeretek által teljesen megváltozik hozzáállásunk a betegségeink kialakulásához, lefolyásához, mert egyszerre látjuk lelki, agyi és szervi szinten a folyamatot, kiemelve mind közül a lélek jelentőségét.” (8.14.)
* * *
    “Hálásan köszönöm a 4 napot. Nagyon színvonalas összeszedett, profi tanfolyamon vehettünk részt. Érződik az előadásodon, hogy nagyon érted,  élvezed, rajtad keresztül árad az egész infó. Biztosan Rád találnak azok, akik megértek a tanfolyam befogadására.” (Csiszárné Éva)
 * * *
    “Nem bírom ki, hogy ne írjam meg, mennyire a tanfolyam hatása alatt vagyok még most is. Hiába tudom a szervi elváltozások menetét, mégis sok apró , de fontos részletre rávilágítottál a magyarázatoddal.
Nem gondoltam, hogy még így huszadjára hallatán is lesz “aha” érzésem. Köszönöm! 
Alig várom a hétvégi folytatást! Nelli” (Szeged, 2018. április 9.)

Comments are closed.