A TUDÁS ​és KÉPZELET ​délutánja

Ismeretterjesztő​ Biologika​ előadás​ és ​felnőtteknek szóló meseműhely
helyszíne volt Békéscsabán a Meseház augusztus 11-én.

A TUDÁS BIZTONSÁGOT AD

Tudod-e?

– miért tüsszentünk?

– miért járunk többet WC-re, holott alig ittunk aznap?

Egyes testi tüneteinket természetesnek vesszük, míg mások​ra azt mondjuk: ​BETEGSÉG.

A Biologika – Új Medicina a hétköznapi emberek számára kíván eligazodást nyújtani a testi elváltozásaik “​MIÉRT?“-jeihez.

Ismeretterjesztő előadásomban az 5 biológiai természettörvényt mutatom be, melyet Dr. Ryke Geerd Hamer tárt fel. Ez egy olyan tudásanyag, amelynek ismeretében átértékeljük a betegségről vallott nézeteinket.

Az előadásról videó készült:

A KÉPZELET NYUGALMAT TEREMT

Boldizsár Ildikó-féle mesefoglalkozásra invitáltam a résztvevőket a Biologika előadás után.

Az élőszóval elmondott népmese belső képek teremtésére sarkallja képzeletünket. Történethallgatáskor a Lélek a REND-ig eljutva képes saját megoldásaira rábukkanni. Ezek nem a külvilág okosságai tehát, hanem egyedi válaszok, melyek belülről fakadnak.

Várlak szeretettel legközelebb!

Orlik Ilona

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..