Májusi eső aranyat ér

Mórahalmon május 14-én este egy lelkes mesecsoporttal “mezővirágoztattunk”, és ahogy kell, esőt is csináltunk – többek örömére, mert a természet szűken méri hetek óta. Mondanom sem kell, hogy az azóta eltelt két napban volt eső! 🙂
Kitudja még, milyen csodákra képes az élőszavas mesemondás!?
Legközelebb 2018. május 25-én Szegeden, a Rejtelmek mesecsoportban kaphatunk erre választ, ahová bejelentkezés szükséges (max. 10 fő)!
orlik.ilona@gmail.com

 

Várom szeretettel a további májusi és nyári eseményekre is!

2018. május 19. Makó: Tudatosság – Boldogság nap

Nyári események:

2018. június 9-10., 23-24. Megértés Táblázata tanfolyam Szegeden Hadnagy Előd vezetésével.
Jelentkezés: ITT!

2018. július 17. 13 órától: SZERetet EGYsÉG Találkozó, (Szeged, Zentai utca 31.) ahol a Biologikáról fogok beszélni. Részletek: FB eseménynél.

2018. július 14-15. Biologika ALAP tanfolyamot tartok Szegeden. 
2018. július 21-22-én Biologika HALADÓ tanfolyamot tartok Szegeden.
Jelentkezés: ica@biologika.hu

Orlik Ilona

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..