Az ördög a részletekben rejtőzik

Jégtörő Mátyás napján egy rendkívüli csoport jött össze,
– akiknek nagyon köszönöm, hogy felejthetetlenné tették az estét, –
hiszen kacagós, vidám mesefoglalkozást kerekítettünk magunknak,
melyet a farsang ihletettségével állítottam össze.

Ezen az estén, mi, akik egymás számára nagyrészt idegenek voltunk, a mese erejével valóban megtapasztalhattuk a bennünk lezajló változást. A kétórás foglalkozás végére derűre és egymás értékeire nyitott csoporttá kovácsolódtunk. Gyermeki énünk örömmel vett részt a teremtő, kreativitást felszínre hozó játékokban, ami egy ördögös meséhez kapcsolódott.
Már azzal teremtő állapotba kerültünk, hogy szavaimra figyelve belső képeket alkottak a hallgatóim.
Az ember és az ördög küzdelme régóta foglalkoztatja az emberiséget. Hát minket sem hagyott hidegen! És minő szerencse, hogy az ördög oly ostoba ezekben a mesékben, hogy az ember diadalmaskodhat felette!
Felszabadultan, szívből tudtunk nevetni, – mintha egy “kisördög” bújt volna belénk- és ezzel különleges farsangi jókedvet teremtettünk magunknak.

Ez a február végi alkalom a vidámságé volt.
Ám volt is már, és lesz is még olyan foglalkozás, ahol az élet más színeire nézünk rá a mesék által. Legközelebb a tavasz és a párválasztás témája felé fordítjuk figyelmünket.

2017. április 7-én
17 órától várom
a Spirit Jóga – Testi és
Lelki Egészségműhelyben
a mesére nyitott érdeklődőket,
akik előzetes jelentkezésükkel
megtisztelnek az
ica@biologika.hu címen.

Helyszín: Szeged, Fő fasor 42.
Időtartam: 17-20 óráig
Díja: 3000 Ft/fő

Vedd rá magad, hogy hozzon el!
Várlak szeretettel:
Orlik Ilona

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..