Valami mindig megmarad

 

Alkotó-fejlesztő meseterápiás foglalkozás

Boldizsár Ildikó módszerével felnőtteknek

 

swan4

“VALAMI MINDIG MEGMARAD
A mesék lényegbevágó dolgot tudnak a létezésről. Történjék az emberrel bármi, van benne valami állandó, ami sérthetetlen és minden körülmények között megmarad. A mesék nem nevezik ezt sem léleknek, sem tudatnak, sem ősvalónak. Megnevezhetetlen.

De amikor a hős metamorfózis-sorozaton megy keresztül, az éppen erről szól: tojásból lány – lányból aranyhal – aranyhalból gyémánt körtefa – gyémánt körtefából világító faforgács – világító faforgácsból királylány… A szüntelen ragyogás a lényeg. Akiben ez megvan, nem kezd erőfitogtató küzdelembe vagy önérvényesítési harcba. Felveszi az adott közeg állapotát, belesimul az őt befogadó elem minőségébe, mert nincs szüksége arra, hogy győzelmet arasson felettük. Egyszerűen csak fénylik.” (Boldizsár Ildikó)

A fenti sorok Boldizsár Ildikótól származnak. Tőle tanultam a meseterápiás foglalkozás-vezetést. Arra okított, hogy az élő szóval elmondott mesének teremtő ereje van. Lelkünk a mesehallgatás során harmonizálja, gyógyítja a fizikai testet. Karácsony közeledtével pedig, mi másra, mint pont a lélek fényére vágyakozik az ember. Ez egy különleges alkalom arra, hogy fejlődjünk és gyógyuljunk, akárhány évesek is vagyunk, hiszen a lélek nem ismeri az időt, és így a teret sem.

Nekem öröm, hogy mesélhetek, Neked pedig váljék egészségedre és épülésedre ez az adventi alkalom. (A következőre január 6-án kerül sor.)

Várlak szeretettel!

Időpont: 2016. december 2. 17 óra

Helyszín: Spirit Jóga – Testi és Lelki Egészségműhely, Újszeged, Fő fasor 42., 

Jelentkezni: a ica@biologika.hu címen lehet.

Részvételi díj: 3.000.-

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..