Túl a fájdalmon

 

balsthal-1240207_640

“Már nem mondhattam semmit, és nem is tehettem semmit (…).                   
Azzal sem tudok jóvátenni semmit, ha elevenen mellé temettetem magam.”
(Örkény István)

   A Gyászfeldolgozás Módszert mutatta be nekünk novemberi Biologika Klub összejövetelünkön
Dr. Bernáth Andrea specialista. A módszer lényege, hogy egy kipróbált menetet követve, a veszteséget megélt egyén szakember segítségével több hetes program során tárhatja fel a lelkét sújtó élményeket. Az előadás többünket érdekelt, és szívesen hallgattuk ezt a komoly témát, amely könyv formában is létezik.
   Egy hónappal korábbi: októberi találkozónkon Dékány Zoltánné Ildikó makói Théta Healing oktató mutatott be egy másik, manapság elterjedt technikát, amely szintén az elengedésben nyújt segítséget.
Mindkét előadással a 2. Biológiai Természettörvényben megnevezett megoldási ponthoz szerettünk volna lehetőségeket kínálni, hiszen, csak akkor tud egy Értelmes Biológia Különprogram (ÉBK) kifutni, ha rálelünk a NYUGALOMra:

“Minden természetes elváltozás, két szakaszban zajlik le,
ha sor kerül a konfliktus MEGOLDÁSára.” (2. természettörvény)

  Már most jelzem, hogy a jövő év elején folytatódik sorozatunk:
2017. január 18-án Detkovics Éva kineziológust, Hellinger-terapeutát

hívtam el a szegedi Biologika Klubba.

Ezt az esztendőt egy kis meglepetéssel szeretném zárni. Láthattuk, hogy a megoldási szakaszhoz, azaz a megnyugváshoz számtalan módon eljuthatunk. Egyike ennek a Boldizsár Ildikó által életre hívott Metamorphoses Meseterápiás Módszer.

   Várlak szeretettel december 14-én 17.30-tól

alkotó-fejlesztő Meseterápiás foglalkozásomra.

Jelentkezni az ica@biologika.hu címen tudsz.

Vedd rá magad, hogy hozzon el egy mesés estre!

Addig is kövesd a Biologika Klub Szeged Facebook oldalát!

A közelgő ünnepekre minden jót kívánok!

Orlik Ilona

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..