Tanfolyamok uborkaszezonra

letöltés copyMeleg van, és tanév vége, ám pont ez az uborkaszezon ösztönöz arra, hogy négy napos Biologika tanfolyamra mozgósítsam azt, aki ráér és érdeklődik az egészségét érintő kérdések iránt.

A június mozgalmas volt, hiszen igen szép számú érdeklődő jött össze a Biologika klub: Elfogadásról és elengedésről szóló színvonalas foglalkozására, melynek előadója Márton Ibolya asztrológus volt.
A szegedi Odesszai fiókkönyvtárban tartott előadásom pedig szintén telt házas lett. (Az eseményről készült videó lentebb.)

A nyár folyamán a következő időpontokra hirdetek négynapos kurzust:

 

Ami a tréningről általában elmondható:
3 nap ALAP + 1 nap HALADÓ tanfolyam Szegeden 9.00-17.00
Témakör: daganatok, sorvadások és más elváltozások, biológiai értelmük, céljuk, rendeltetésük és lefolyásuk, hangulatzavarok és elmebajok áttekintése a Szerv Atlasz alapján
Helyszín: Szeged, szervezés alatt, függ a létszámtól – további információ e-mailben
Ebédszünet: 12-13 óráig

Előfeltétel: www.alapismeretek.biologika.hu online, ingyenes előadás megtekintése
Részvételi díj: (4 nap): 40.000.-Ft / fő / 4 nap

Kedvezmények:
– Időben regisztráló kedvezménye: 1000 Ft/fő /nap (más kedvezménnyel nem vonható össze)
– Kor- és ismétlő kedvezmény: (60 év felett, valamint ismétlőknek) 20.000.-Ft/fő/4 nap (más kedvezménnyel nem vonható össze) 12-18 közötti fiatalok részére ingyenes a tanfolyam.
– Családi kedvezmény: 2 közeli, egy háztartásban élő családtag ugyanazon tanfolyamra történő jelentkezése esetén 20% kedvezmény, tehát 32.000.-Ft/fő/4 nap (más kedvezménnyel nem vonható össze)
– Csoport kedvezmény 4 fő együtt jelentkezése esetén 20% kedvezmény, tehát 32.000.-Ft/fő/4 nap (más kedvezménnyel nem vonható össze)

Jelentkezési határidő: legkésőbb a tréning kezdete előtt 4 nappal.
Írásos előregisztráció kötelező az ica@biologika.hu e-mail címen.

A június 22-én, az Odesszai fiókkönyvtárban készült videóval kívánok szép nyarat!

Orlik Ilona

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..