Biologika az Odesszai fiókkönyvtárban

A Somogyi-könyvtár, Odesszai fiókkönyvtára

(6726 Szeged, Székely sor 11.)

Alternatív gyógymód klubja meghívására tartok előadást

TESTÜNKBE ÍRT TITKAINK,
azaz mit tud a Biologika (Új Medicina) érzelmi kilengéseink

és fizikai tüneteink összefüggéseiről? címmel

2016. június 22-én 16:30-tól.

“Egy különleges konfliktushelyzetben, egy megoldatlannak, megoldhatatlannak tűnő stresszhelyzetben, ahol érintettnek (szenvedő alanynak, netán áldozatnak!) érezzük magunkat, és a konfliktusnak túlélést veszélyeztető biológiai érzettartalma van, arra – jobb híján – egy szervi elváltozással reagálunk. Az hogy milyen elváltozással, attól függ, hogy biológiai szempontból mi lenne a megfelelő megoldás az elszenvedett érzelmi konfliktusra.
Ha nem szeretnél komoly megbetegedéseket, vagy szeretnél kísérletezés nélkül, teljes bizonyossággal meggyógyulni, nincs más út, nincs más lehetőség, meg kell tanulnod a biológiai természettörvényeket, és meg kell ismerned a biológiai összefüggéseket!”
(Barnai Roberto, a Biologika Szabadegyetem alapítója)

Gyere el, és hallgasd meg az előadást!

Orlik Ilona Biologika konzulens és oktató

 

13394012_1725665201026367_7889196945716774053_n

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..