Pünkösd utáni Biologika Klub

Az áprilisi klubunk témája: a VÉREREK voltak. A testünket átszövő, éltető hálózatról megtudhattuk, hogy egyetlen ember teljes érhálózata két és félszer átérné az Egyenlítőt! Legnagyobb örömömre, szép számmal gyűltünk össze azon az estén. Remélem, a májusira is sokan kíváncsiak lesznek!

A következő szegedi klub május 18-án 17.30-tól izgalmas témát vesz elő. Az agydaganatról ezúttal Márton Ibolya asztrológus, Biologika konzulens társam tart előadást nekünk.

Tudnivalók: a Biologika honlapon.
Vedd rá magad, hogy hozzon el!

13118945_766538210114489_8445311128214711973_n

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..