Örömteli Boldogasszony hava

Hasznos, biologikus és tevékeny hónap volt Boldogasszony hava, azaz január.

A hónap derekán Dr. Kiss Eszter homeopata és Dr. Bán Marianna holisztikus orvosok egynapos képzésén vettem részt, melyen a téli betegségek szelíd megoldásaival ismerkedhettem meg.
Ennek folyománya lett az a beszélgetés, amit  Eszterrel a Biologika klub keretében folytattunk.

 

 

 

 

12606884_10205535220083416_669399283_nHa felkeltette a videó az érdeklődésed, akkor tudom javasolni a Napsugaras Ház honlapját, hiszen a programok folytatódnak, és szeretettel látják a résztvevőket!

http://www.napsugarasegeszseghaz.hu/

Február 13-án ismét a szelíd gyógymódok, míg
14-én délelőtt a MÉREGTELENÍTÉS lesz a téma.

 

 

A hónap utolsó napja koronázta meg a 2016-os évkezdést, hiszen Biologikus elsősegély elnevezésű tréningjével Dr. Herczeg Andrea látogatott el hozzánk Szegedre. A rendkívül súlyos helyzetekre, – mint amilyen például a szívleállás, az epilepszia vagy a tüdőembólia –  kaptunk használható, biologikus tanácsokat. Az egynapos előadást nagyon kellemes helyszínen: az Életforrás Házában hallgathattuk, ahol szép számmal gyűltek egybe az érdeklődők.
Valódi ünnep volt ez a nap számomra! Öröm és büszkeség töltött el, hiszen az egyéves szegedi Biologika Klub tanúbizonyosságát adta életképességének azzal, hogy sokan döntöttek a részvétel mellett.
Ráadásul a Biologika Szabadegyetemtől is érkeztek vendégek: Imola és Hilda, akik ezen rendezvényünket videóra rögzítették. (Izgatottan várjuk, hogy mikor jelenik meg az eseményről szóló hír a videócsatornán!)

A február is érdekes lesz számomra. A várva várt Boldizsár Ildikó-féle Meseterápiás képzésre február idusán kerül sor. Majd “mesélek” 🙂

A soron következő szegedi Biologika Klubot február 24-én tartjuk.
Témánk: A fül és a hallás
Vedd rá magad, hogy hozzon el!

Ehhez kapcsolódóan szeretettel ajánlok egy témába vágó videót Dr. Csorbák Tamás biologikus orvostól.

BlogIca

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..