Klubéletről mozgóképen

Október utolsó szerdáján arra vállalkoztam, hogy eddigi ismereteimet összeszedve, és lelkesedésemet hozzáadva a nőies hormonállapotról beszéljek a szegedi Biologika klub aktuális összejövetelén.
A felkészülés során megfogalmazódott bennem, hogy ezt talán meg is lehetne örökíteni, és erre az ötletemre szerencsére a férjem is pozitívan reagált, így az elhangzó előadást kamerával rögzítette, majd az utómunkálatokat is elvégezte. Barnai Roberto jóvoltából pedig a Biologika Szabadegyetem youtube csatornájára is felkerült.
Mindkettejüknek hálás köszönetem!
Érdekes élmény kívülről látni magát az embernek. Nem a külsőmre gondolok elsősorban, hanem arra, amit az ember belülről gondol a kifejezésmódjáról, és amit kívülről nézve meg tud mutatni az elképzeléseiből. Nem először szerepeltem már videón, hisz korábban többször mondtam verset vagy konferáltam községi eseményt. Az újdonság abban rejlett, hogy mint oktató tehettem azt, ami számomra kedves: ismeretet nyújthattam át egy családias hangulatú közösségben: a szegedi Biologika klubban.

Rajz: Orlik Ilona

A nőies hormonállapot párját, azaz a férfias érzelemvilágot szabályozó hormonális állapotot választottuk a novemberi folytatásnak:

Várunk szeretettel 2015. november 18-án, szerdán 17.30-tól
A férfias hormonállapot  című klubfoglalkozásra.
Helyszín: Szeged, Csongrádi sgt. 89. X. em. 58.

” ” “

A másik közelgő dátumhoz pedig a
következő szegedi tanfolyamom társul:
2015. november 21-22.
Biologika tanfolyam Szegeden
Orlik Ilona oktató előadásával
J
elentkezés: ica@biologika.hu címre

BlogIca

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..