Nőies hormonállapot

Két hónap szünet után, – hiszen a kihagyott augusztusi klubidőpontban a Civil Faluban ténykedtünk – szeptember 23-án, szerdán ismét Biologika klubra gyűltünk egybe. Ez alkalommal A szem témájára vállalkozó társunk, Mária nemcsak remek anatómiai ismertetővel egészítette ki új medicinás ismereteinket, hanem ötletekkel is szolgált a szem izomzatának edzésére is. Ez némileg hasonlít a kineziológiából ismert 9 tekintetirány nevű korrekcióra.
A klub második felében Zsuzsi énekszóval, dobbal és egyéb ellazulást szolgáló finom hangszerekkel segített minket hozzá, hogy az azon a héten Európa békéjéért meditálók tömegéhez tudjunk kapcsolódni mi is. (Még ezen a héten is bárki bekapcsolódhat, ha kedve tartja.)

IPM 2007. április

Rajz: Orlik Ilona

A következő klubtalálkozóra, október 28-ra egy szerteágazó témát választottam: A nőies hormonállapot címmel. Kicsit magam felé hajlott a kezem, mert az intenzív kétnapos alaptanfolyamokon ez a téma igencsak a második nap legvégén kerül sorra. Ettől fogva viszont hallgatóim figyelmének legjavát addigra már elfogyasztottam, sőt a téma összetettsége révén akkorra már bonyolultnak tűnik, amit hallanak. Szumma-szummárum, eltökéltem, hogy betekintünk a nagyagy kéregállományának Nemi/Birtok zónáiba, és megnevezzük azokat a szerveket és elváltozásokat, melyeknek vezérlőközpontjai itt találhatóak.

Ennek a témának nem először rugaszkodok neki: Szerelempatak blogbejegyzésem még tavaly íródott, melyet a hasonló című film ihletett. Szeretettel ajánlom bemelegítésként ennek a korábbi bejegyzésnek az átolvasását!

Még egyszer a szegedi Biologika klub időpontja és helyszíne:

2015. október 28. (szerda) 17:30-20 óráig Szeged, Csongrádi sgt. 89. X. em. 58.
részvételi díj: 300.- Ft / fő

Dr. Herczeg Andrea neve minden biologikás számára ismerős. Elérkezett a pillanat, hogy feltegyem a kérdést alaptanfolyamot végzett társaimnak, ismerősöknek és ismeretleneknek, hogy ki volna az, aki szívesen részt venne Szegeden Herczeg Andrea Biologikus elsősegély nevű egynapos tanfolyamán, melyet jövő év januárjának utolsó hétvégéjére tervezünk?
Kérlek, október 18-ig jelezz, ha jönni szeretnél!

“Ezen a tanfolyamon nem a hagyományos baleseti elsősegély ismeretekről lesz szó, hanem amelyek elváltozások lefutása közben előfordulnak. Azokról a helyzetekről, akut megbetegedésekről, amelyek súlyos tünetekkel járnak és a biológiai természettörvények ismeretében értelmezhetők és kiszámíthatók, de mégis ijesztő állapotok. A tanfolyam résztvevői olyan ismeretekkel bővíthetik tudásukat, amely átsegíti a betegeket ezeken a szakaszokon, de nem a tünetek egyszerű elnyomásával, hanem úgy hogy ösztönzi, segíti a gyógyulást a helyreállítási szakaszban. A tananyag összeállításában több évtizedes gyakorlattal rendelkező mentőorvos, homopata gyermekorvos, gyógyszerész vett részt.
A tematikában érintjük: szívinfarktus, szívleállás, agyi katasztrófák, eszméletvesztés, ödéma, allergiás reakciók, vízvisszatartás, trombózis, epilepszia, gége-hörgő asztmás roham, epe- vesegörcs, akut lázas állapotok-lázgörcs, csalánkiütés, hányás, hasmenés, kiszáradásveszély, törés, ficam, vérzés, égés (és következményeik).” /Részlet a tanfolyami tematikából/

Végezetül jelzem a következő szegedi intenzív alaptanfolyam időpontját:
2015. október 17-18.
Jelentkezéskor: pontos nevet, mobiltelefonszámot és e-mail címet is kérek!

A találkozás reményében, üdvözlettel:

Orlik Ilona

2015. október 9.

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..