Nyári tüneteink

Várunk szeretettel a legközelebbi Biologika Klubba 2015. július 29-én 17.30-tól Szegeden a Kecskeméti u. 18.-ban. Somogyi Andreánál nyárias hangulatban a fák alatt, a szabadban leszünk. A jurta most nincs a helyszínen, csak az ülőalkalmatosságként szolgáló szalmabálák.

Belépő: 300 Ft

Témánk: Nyári betegségek (allergia, hasmenés)

Beszélgetni fogunk arról:

– mitől jelentkezik hasmenés, ha nem is ettünk semmi különöset?

– nyaraláskor miért van sok embernek szorulása?

– valóban a strand miatt van a bőrgomba és a húgyúti “fertőzés”?

– hogyan alakul ki a lé0112gúti, valamint a bőrallergia?

A bőr elváltozásai közé tartozik a kellemetlen tünetekkel járó ekcéma. Ennek kapcsán ajánlom figyelmetekbe Gilbert Renaud Recall Healing oktatóm videóját, melyben egy kisbaba gyógyulását meséli el.

A klub másik fontos témája: a SZIN Civil Falu pályázata. Mivel nyertünk, ezért augusztus utolsó hetében a Biologika is képviselteti magát a fesztiválon. Addig viszont számos teendőnk van, amiben a segítségeteket szeretném kérni. Ha facebookos vagy, akkor kérlek, légy olyan jó, és kövesd, valamint oszd meg ismerőseiddel a Civil Falu közösség oldalát! (Az első workshop képein én is feltűnök itt-ott.)

Szolgálok egy-két másik hírrel is:

Repa Aranka Kriston Intim torta tréner tanfolyamot indít július 31-én 17-órától. Szegeden, a Szűcs u. 7.-ben. Tarts velünk, ha megoldást szeretnél intim zónád tüneteire!

Klubtársunk: Márton Ibolya honlapja is bővelkedik programokban. Szeretettel vár minket előadásain a Lótusznapokon augusztus 1-2-án.

Boldizsár Ildikó idén februárban tett egy ígéretet a szegedieknek, hogy tart meseterapeuta képzést nekünk itt a városban. Jövő héten kerül terítékre a dolog. A tervek szerint maga Ildikó is itt lesz a megbeszélésen.  Ha érdekel, szólj, hogy továbbítsam a jelentkezésed!

ica@biologika.hu

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..