“ESTE VOLT S A BŐRÜNK ÖSSZEÉRT”

levendulaxxx

József Attila a költészet nyelvén vall arról, hogy bőrünk és érzelmeink mennyire szoros kapcsolatban állnak egymással:

“Este volt s a nyári égről
Rohanó, tüzes vágyak estek belém,
Mikor a bőrünk össze-összeért,
Egész életemmel ott éltem én,
Azon a kicsi darabka helyen,
Ahol a bőrünk,
A bőrünk összeért.”

A legutóbbi klubon még nem adatott meg a nyár melege. Meglepő módon hűvös és esős volt az idő május végén, így elmaradt a jurtaélmény. Vendéglátónk, Andrea azonban otthonát és egyben selyemfestő műhelyét kínálta a szép számmal összegyűlt társaságnak. Erre az alkalomra a bőr, a haj és a köröm szépségét választottuk témánknak. Az érzékszervek közt kitüntetett helye van ennek az egész testünket beborító felületnek, hiszen általa egy különleges érzékelést: a tapintást valósítjuk meg. (Talán nem véletlen, hogy pont egy ilyen finom bőrérzetű kelme, mint a selyem, azaz a vele való munkálkodás vett körül minket.)

Az est előadója, Terike fodrászoktatói múltját kamatoztatva a legérdekesebb tudnivalókkal ismertetett meg minket. Nagyon élveztük, amit hallottunk a haj szerkezetéről, életműködéseiről, a hajtípusokról, a haj ápolásáról tőle. Ő az a lelkes klubtársunk, aki nemcsak frizurával szolgál a vendégeinek, hanem alkalmasint új medicinás szemlélettel is.

* * *

A nyár és a forróság járt erre azóta, így legyen a következő foglalkozás témája: a víz.
Szeretettel várunk, 2015. július 1-én 17.30-tól a Biologika Klubba!
Helyszíne: Szeged Csongrádi sgt. 89. X. em. 58.
Belépő: 300 Ft

* * *

Következő tanfolyami időpontom is szeretném közzétenni: 2015. július 4-5.
Bővebben: a Biologika Szabadegyetem honlapján.

Kellemes nyarat kívánok!

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..