Biologika Klub Szegeden

Örömmel tudatom, hogy két vidéki helyszín: Zalaegerszeg és Eger után, február 24-én 10 lelkes fővel Szegeden is “vízre tettük a Biologika Klub hajóját”.

Nyitásként egy rövid előadás keretében felidéztük az 5 biológiai természettörvényt, majd a hátralévő időben új medicínás, recall healinges szemléletű beszélgetéssel folytattuk, főként anya-gyermek vonatkozású kérdésekben.

Elhatároztuk, hogy havi rendszerességgel összejövünk, és rövid előadásokkal, beszélgetésekkel, esetfeltárásokkal töltjük el a klubfoglalkozás idejét.

életfa mandala szemLegközelebbi találkozó: 2015. márc. 24-én 17.30-20.00.

Téma: a női mell elváltozásai

Helyszín (20 főig): Szeged Csongrádi sgt. 89. X. em. 58. Belépő: 300 Ft/fő

Ha kedved és időd megengedi, gyere el! Nem csak tanfolyamot végzettek jöhetnek!

Kérlek, e-mailben vagy telefonon jelezd szándékod!

ica@biologika.hu     +36204838742

 

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..