Új Medicina tanfolyam – Testünkbe írt titkaink

almas-oszi-csendelet

“Betegségeinkben fejezõdnek ki azok a napi konfliktusaink, melyeket titkos elménkben és lényünkben õrzünk.“
(Gilbert Renaud: Recall Healing)

Jelentkezzen tanfolyamra, ha Ön az, aki a tudománytól megnyugtató válaszokat vár egészség és betegség dolgában, ugyanakkor hisz a lélek és az érzelmek erejében is!
Barnai Roberto: Biologika – Szerv Atlasza által feltérképezzük az érzelmek és a test elváltozásai közti kapcsolatot.

2 napos ALAP és 2 napos HALADÓ tanfolyamokat indítok

Tanfolyam díja: 30.000 Ft/ 2 nap
Szerv Atlasz kapható: 20.000 Ft.

Jelentkezés: 
orlik.ilona@gmail.com
Orlik Ilona
+36-20-4838742

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..