Testünkbe írt titkaink

  Egy régi, olthatatlan vágyam teljesül azzal, hogy az ősz folyamán három helyszínen is tanítani kezdem a biologika alapjait.
  A Testünkbe írt titkaink c. tanfolyam elnevezését tanárom, Gilbert Renaud (Recall Healing terapeuta és oktató) alábbi megfogalmazása ihlette:
 
“Betegségeinkben fejeződnek ki azok
a napi konfliktusaink, melyeket
titkos elménkben és lényünkben őrzünk.”
  Hogy miként befolyásolják érzelmeink megbetegedéseink kialakulását?
  Erre – egy korábbi blogbejegyzésem részletét idézve – az Új Medicina atyja, Dr. Ryke Geerd Hamer által felállított 1. biológiai természettörvény: A megbetegedések vastörvénye a válasz:
  Minden ún. megbetegedés, amely nem mérgezés, sugárzás vagy baleset következtében keletkezik, egy érzelmi megrázkódtatással, konfliktussal indul, és egyidejűleg zajlik lelki, agyi és szervi szinten. Ősi, fejlődéstörténeti válaszreakcióval sejtet szaporít vagy szövetet sorvaszt azért, hogy életben tartson minket pillanatról pillanatra.
Az agy minden vagy semmi alapon működik!
  Az alkalmazkodásként létrejött szervi elváltozás tehát az agy lehető legjobb megoldása adott pillanatban arra, hogy túléljük az egyedül elszenvedett váratlan, drámai erejű konfliktust, ami megütközést okozott nekünk. (Például, ha a munkahelyről történő elbocsátást mocskosságnak, emészthetetlennek éljük meg, azt az agyunk átvitt értelemben falatnak értelmezi, és a tápcsatorna egy szakaszára helyezi el az ALKALMAZKODÁS-t, azaz daganatot növeszt azon a bizonyos területen.) Mindez erősen függ attól a belső párbeszédtől, amit magunkban folytatunk.
  Amikor – a példánknál maradva – megoldódik a munkahely kérdése, azaz MEGOLDÁS-t nyer a folyamat, akkor a korábban létrejött daganat elbontására, a korábbi helyzet HELYREÁLLÍTÁS-ára ad parancsot az agy a testünknek. A szerveinkben lezajló változások – csakúgy, mint az élőtermészetben – képesek volnának önmaguktól rendeződni, ha a hosszas drámázás helyett a megnyugvást, együttműködést, megoldásra törekvést keresnénk! Mi magunk vagyunk felelősek azért, hogy egy-egy érzelmünkkel meddig kívánunk viaskodni.
  Tudom-tudom! Az igazi konfliktus őrjítő és fájdalmas!
Pillanatnyilag teljességgel elviselhetetlen és megoldhatatlan! Azonban manapság (a legegyszerűbb módon túl: azaz, hogy valakivel bizalmasan megosztjuk, kibeszéljük érzéseinket, lelki terheinket) számos más lehetőség, terápia, sőt ismeretszerzés is rendelkezésre áll.
  Én személy szerint az új medicinás tudás oktatásával a testünkben zajló folyamatok megismertetésére vállalkozom. Teljes bizonyossággal állítom, hogy aki ezeket az ismereteket elsajátítja, már nem fog saját magának hosszú és súlyos betegségeket teremteni.
Az ötször 3 órás, egymásra épülő tanfolyam alatt ésszerű élettani magyarázatot találunk arra, hogy érzelmeink miként formálják fizikai létünket.
  Hogy dönteni tudjon, javaslom, hogy tekintse meg tanárom, Barnai Roberto előadását: A megbetegedésekről, rákról címmel.

  Amennyiben vállalkozna erre a szellemi kalandra, melyből fény derül a testi tüneteit okozó konfliktusra, akkor ajánlom figyelmébe tanfolyamaimat, melyek 3 helyszínen indulnak rövidesen:
– Az egyik Röszkén, a Kartal-házban és szombat délutánokat érint. Első alkalom: augusztus 30. 15 óra.
– A másik az Élet Forrás Háza Rekreációs Központban (Szeged, Szűcs u. 7.) kerül megrendezésre szeptember 15-től, hétfő esti időpontokban.
– A harmadik helyszín Újszegeden lesz a Spirit Jóga és Terápiás Központban. Első alkalom: szept. 19, péntek 17 óra.
Részvételi díj: 5000 Ft/alkalom.
Kérem, kezdés előtt két héttel jelezze részvételi szándékát, vagy keressen, ha kérdése van:

Orlik Ilona

+36 20 4838742
2014. augusztus 7., csütörtök

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..