Korunk Galileije

Tegnap olvastam egy cikket, amit egy ismert emberrel készítettek:
Dr. Lenkei Gábor véleménye a rák kezelésében alkalmazott kemoterápiáról
Mindehhez az alábbiakat szeretném hozzáfűzni.

  Lényegét tekintve, – és számításba véve azt, hogy Lenkei doktor úr saját bevallása szerint nem kíván a rákkal foglalkozni -, valóban egy újfajta, azonban nagyon “emberi” megközelítésű gondolatot olvashattunk. Emberi egyrészt azért, mert a humánum jellemzi, és hangsúlyozza a boldogító célt, tehát elismeri a lelki meghatározottságot. Emberi másrészt azért, mert egysíkúan közelít, és “sutának és butának” nevez valamit, amit nem ismer vagy nem is akar megismerni. Bízom benne, hogy ennél azért többet várhatunk egy ilyen intelligens embertől.
  Bocsássatok meg, de ezt nem tudtam szó nélkül hagyni!
Nem kell már találgatni!
Több mint 40000 esetben, – a természettudományos kritériumoknak megfelelve!! – bizonyította Dr. Ryke Geerd Hamer az utóbbi 36 évben, hogy teljesen ésszerű folyamatok zajlanak le a testünkben, amiket mi félelemmel telten ráknak nevezünk.
  Emlékeztek?! Úgy tanultuk, hogy a newtoni gravitációs törvény természettudományos alapokon áll, mert – hiszel benne, vagy nem-, a tömegvonzás ezen a bolygón minden esetben az alma földre esését eredményezi,  -és ha szerencséd van, nem állsz épp az útjában 🙂 . Újra és újra, megismételhetően, bizonyíthatóan a folyamat ugyanaz lesz. Nem hit és találgatás kérdése!
  Orvostudományunk számára napjainkra érkezett el Galilei korszaka, hiszen a Föld központú “suta-buta” világkép helyett jött valaki, aki azt meri mondani, hogy annál egy nagyobb egységre tekints Ember!
Köszönjük meg Lenkei doktor szavait, mert közelítenek “Galileihez”, de már ezen túl vagyunk! Lássátok meg a “Naprendszert”!
  Ha kíváncsi vagy rá, hogy miként függ össze az elváltozásod az érzelmeiddel, akkor javaslom az Új Medicinát, Biologikát kezd el tanulmányozni, mert ott pengeélesen megtalálod a válaszokat.
És kérlek Titeket, a daganatot ne nevezzük a szervezet suta-buta reakcióinak, mert akkor a természet legősibb sejtszaporításos mechanizmusát vonjuk kétségbe!
Na, és mit gondolsz, Te abból a két ivarsejtből, ugyan milyen úton-módon jöttél létre …?

Sejtszaporítással.
Gondolkodjatok rajta!
BlogIca

2014. augusztus 31., vasárnap

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..