Az Isteni Mátrix nyelve

Gregg Braden író: Az Isteni Mátrix nyelve előadása magával ragadó és érthető. Tudósemberként modern kísérleteket sorakoztat fel hallgatósága számára, de az ősi hagyományok ismeretében is otthon van.

A részecske anyagi és hullám viselkedését veszi kiindulópontnak magyarázataihoz, hogy elvezessen emberi lényegünkhöz: az érzések birodalmába.
Annak idején az iskolában még úgy ábrázolták az atommag és az elektronok közötti teret, mint ürességet. Az ismert Bohr-féle kinagyított atom modell szerint a focilabda nagyságú neutronokhoz és protonokhoz képest az a cseresznyemag méretű elektron valahol a futballpálya legszélső ülőhelyeinek környékén kering. Valamiféle statikusság, üresség árad ebből a modellből, ami hamis képet szül bennünk. Ráadásul a részecskék egységei közti kapcsolat sem érzékelhető.
A tudomány mai felfogása egész más, és – valójában már a XX. század első felétől más! – kutatják az anyag hullámviselkedését.
HA a tudósok feltételezik egy még kisebb anyagi egység létezését, mint amit az odáig felkutattak, akkor, láss csodát: meg is találják. Idővel élni lehet a gyanúperrel, hogy a kereső tudata teremtette meg az „elképzeltet”.
Az 1908-ban végzett kétréses kísérlet például pont ezzel a hatással találta szemben.magát.

A tudomány felveti a kérdést:
passzív MEGFIGYELŐK vagy erőteljes TEREMTŐK
vagyunk-e az Univerzumban?

Einstein a passzív megfigyelő mellett, míg a modern fizika másik nagysága: Max Planck, a kvantum elmélet atyja a teremtő erő mellett voksolt. 1944-ben!! tett megállapítása szerint: „Nincs anyag, mint olyan.” …
,, Olyan emberként, aki egész életét a legjózanabb tudománynak, az anyag tanulmányozásának szentelte, az atomokkal kapcsolatos kutatásaim eredményeképpen csak annyit mondhatok önöknek: anyag csak önmagában nem létezik! Minden anyag csak egy bizonyos erő hatására keletkezik és marad fenn, amely az atom részecskéit rezgésbe hozza, és végtelenül parányi naprendszerét összetartja…Ezen erő mögött egy tudatos és értelmes elme, egy intelligencia létezését kell feltételeznünk. Ez az elme az anyag egészének ősforrása.” /Max Planck/
A világunk anyaga nem létezik olyan módon, mint ahogyan mi gondoljuk és hisszük! Azt mondja: egy ERŐ tart minket egyben a testünkben és a világunkban, ami mögött TUDATOS és INTELLIGENS elmét kell feltételeznünk. Azt mondja, ez az Elme minden anyag MÁTRIX-a, anyaméhe. A HIT az a kód, ami lefordítja a lehetőségeket a való világra.
Valószínű, ilyen hit például a tudomány hite abban, hogy még kisebb részecskéket fedezzenek fel. 🙂
Ahogy az emberi szív és agy néz az Univerzumra, arra számít, hogy talál valamit, azaz mindig teremtünk valamit, amit megtalálhatunk.
Például, vajon mit teszünk olyankor, amikor arra gondolunk a tükörbe nézve, hogy van-e a testünkön valami, aminek nem kellene ott lennie, vagy … ha arra gondolunk esetleg, hogy milyen csodálatos is az emberi test.
A tudósok azt mondják a Mezőben, vagy „kvantumleves”-ben már minden lehetőség jelen van: már meggyógyultál; már béke van; már szerető párod karjaiban érezheted magad; már bőségben és gazdagságban élsz. A legnagyobb szenvedés és legnagyobb béke már létezik a kvantum lehetőségek közt. A tudatunkkal rákapcsolódunk a lehetőségekre és elKÉPzeljük a gyógyulásunkat, a világbékét, a kedvesünk ölelését, a gazdagság nyújtotta előnyöket.
Ha valamiben hiszünk, akkor gondolatainkkal és érzelmeinkkel életet lehelünk az elménk által teremtett képbe, és létrejön az ÉRZÉS: a HIT, hogy ez sikerülhet.
Azonban sok esetben megéléseink, fájdalmasak is lehetnek olyankor, amikor kemény eltökéltségünk, hitünk gyeplőjét szorosan megragadva gyötrő gondolatokkal ostorozzuk zabolátlan érzelmeinket.

A GONDOLAT és az ÉRZELEM házassága HITet és ÉRZÉSt teremt:
Gondolat + Érzelem = HIT
Gondolat + Érzelem = ÉRZÉS
HIT = ÉRZÉS

Gregg Braden rendkívül ügyesen vezeti a figyelmünket a fizikai, felfogható anyagi világtól a nem érzékelhető, de ma már műszerekkel, kísérletekkel bizonyíthatóan létező dimenziók felé.
A világegyetem és az azt felépítő anyagi egységek kvantumlevese, azaz a végtelen lehetőség hullámtermészetű. Ahhoz, hogy a körülöttünk létező hullámokat fogni tudjuk, azaz reális valóságunkba be tudjuk fogadni, szükségünk van “eszközökre”. Például műszerekre. De nem is kell ilyen messzire menni, hiszen a testünk is az érzékelés színtere! És miből áll a műszer is és a testünk is? Atomokból, anyagból. Az pedig nem más mint hullámenergia, csakhogy éppen állóhullám. Az állóhullám rezgése már érzékelhető számunkra, azaz VALÓSÁGnak éljük meg itt a Földön. Gondoljunk csak egy dobpergésre. Az nem más mint egy állóhullám. És mennyire valós erő 🙂
Van egy szervünk, amely folyamatos pulzáló állóhullámként kapcsolatot teremt a belső és a külső valóság között. Vajon melyik az? Az agy? Vagy inkább a szív?
Gregg Braden előadása a SZÍVről szól. Megmutatja, kísérleteket idézve, hogy az emberi szív biológiai szerepén túl rendkívüli hatással bír, mert ott lakik a SZERETET ÉRZÉSE. A Max Planck által megnevezett kód, úgy mint HIT az érzéseink által foghatók fel.
Gregg Braden 1. videójában bemutatott pár napos ikerlányok története megható példája annak, hogy életünk első napjaiban bár még semmihez sem értünk, és kiszolgáltatva fekszünk egy inkubátorban, de egy érzés biztosan velünk érkezett a földre, és ez nem más mint a SZERETET, amivel életeket menthetünk. Valójában csak ez számít, hiszen ettől vagyunk emberi lények!
A magyar nyelvben a ‘SZER’ egyenlő a kapcsolódással. Elég a szer-etet és a szer-elem szavainkat példaként hozni. A testvérét szer-rel, azaz kapcsolódással tudta életben tartani a csöppség. Ki tudta egészíteni, fel tudta tölteni szeretettel a másik halálfélelmét, azaz FÉL-ELEMét EGÉSZ-SÉGre váltotta.
Mi is hát az Isteni Mátrix nyelve? Mi az az erő, ami egyben tartja az életet?
Ugye a válasz ezek után egyértelmű 🙂

Ha máskor is elolvasnád a bejegyzéseimet, akkor a bal oldali sáv aljában lévő e-mail értesítőt kell kitölteni, (még az is előfordulhat, hogy működik 🙂
Blogica

Eredeti blogbejegyzés: 2013. július 25.

About Orlik Ilona

Az értelmi és érzelmi megnyilvánulások harmonikus együttműködésére törekszem. Ennek okán tudásszomjam számtalan önfejlesztő képzésre vezérelt el, amelyeken tanárlelkülettel mindig a továbbadás reményében kebeleztem be az ismereteket. Ahol csak lehet, ott a mítoszt és a logoszt is előveszem tarsolyomból: - a Boldizsár Ildikótól tanult mesefoglalkozásaimon a teremtő lélek virágzó ösvényeire hívom hallgatóságom, míg - a természet törvényeit ismertető Biologika Új Medicina előadás az értelem sugárútjait tárja fel az érdeklődők előtt. Négynapos alapismereteket nyújtó tanfolyamaim kis létszámmal is indulnak, melyre örömmel veszem a jelentkezést! Vállalom továbbá Skype-on keresztül is az oktatást és a konzultációt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..